Stikla elementi vienmēr izgaismo interjeru, īpaši skapju gadījumā tās ir īpašas nianses – Davanti pastāstīs par tām.

Stiklotas skapja durvis skapjos un garderobēs.

Skapji ar stikla durvīm padara telpu gaisīgāku un gaišāku. Ja iekšpusē aiz durtiņām iekārtosiet skaistu fona apgaismojumu, interjers izskatīsies īpaši iespaidīgi, kā arī pie vāja telpas apgaismojuma būs vieglāk uzmeklēt vajadzīgās drēbes. Ir viens bet, aiz šādām stikla konstrukcijām to saturs ir redzams, kārtība tajās būs jāuztur ar īpašu centību.

Par ieguvumiem:

Atvieglo interjeru. Dizaina stikla durvis vizuāli, tas ir caurspīdīgās stikla fasādes, padara interjeru vizuāli gaišāku un telpu plašāku, tās ir labi piemērotas nelieliem dzīvokļiem, kur nav iespējams atvēlēt vietu plašai garderobes telpai. Paši skapji vai telpas nodalījums garderobes telpai ir diezgan nelieli, un to redzamās sienas un durvis vizuāli padarīs dzīvojamo telpu plašāku.

Pilnībā caurspīdīgs. Skapja vai garderobes durvis ļauj caur tām spīdēt gaismai, kas nozīmē, ka dienas gaišajā laikā telpas apgaismošanai papildus nebūs jātērē elektrība. Stikls ne tikai caurlaiž gaismu, bet arī atstaro to, kas padarīs interjeru gaisīgāku. Stikla tonis, kas var būt arī bronzas un pelēks, arī padara savu, to bieži pieskaņo esošajam telpas interjeram.

Telpu zonēšana. Garderobes telpa ar stikla starpsienu var atdalīt guļamistabu no pārējās telpas, piemēram, studijas tipa dzīvoklī. Garderobes telpas daļa izskatīsies kā caurspīdīga siena ar drēbēm iekšā. Šis dizaina paņēmiens ir vienkāršāks un tai pašā laikā efektīvāks nekā parastā telpas atdalīšana ar sienu.

Stikls laika gaitā nenolietojās. Bieži durvju fasādes galu galā zaudē savu krāsu un aktualitāti, tās tad ir jānomaina. Gadījumā ar stikla fasādēm tas nenotiek. Rūdīta drošības stikla virsma nav viegli saskrāpējama un neplaisā, neatkarīgi no tā, cik daudz laika paiet, tā vienmēr izskatīsies efektīgi.

Var eksperimentēt ar stikla dizainu. Stikls ir materiāls ko var papildus apstrādāt. Tas izskatās ļoti pievilcīgi bez papildus dekoriem, bet arī atstāj vietu eksperimentiem ar tiem. Piemēram, virsmu var apstrādāt ar smilšu strūklu, uznesot uz tās dažādus dekorus, var pat uzklāt dažādas krāsas vai foto plēves, kā risinājums ja interjerā neiztiek tikai ar stikla fasādēm.

Izskatās daudzpusīgi. Pateicoties tam, ka stikls izskatās vienkāršs, to ir viegli iekļaut dažādos interjera stilos, sākot no klasiskā interjera un beidzot ar minimālisma stilu vai Loft dizainu. Apģērbu glabāšanas vietu var veidot lakoniski vai papildināt ar koka un citiem elementiem, atkarībā no pārējās telpas interjera.

“Noteborn” inovācijas drēbju skapjos:
Brīvi stāvoša sienu sistēma, kas sastāv no sienu paneļiem, ar kuriem skapja elementi, atvilktnes un veramās durvis kopā veido pievilcīgu veselumu.

Dizaina rāmis ap durvīm rada ekskluzīvu sajūtu.

Izveidojiet unikālu drēbju skapi un apvienojiet krāsas un sajūtas.

Jūs nosakāt kontrastus: izvēlieties to pašu krāsu vai dizainu, vai kombinēt ar dažādu krāsu sienu paneļiem un durvīm.

Inovācijas un stils apvienojumā ar ekskluzīvu izskatu, tās ir tehnoloģijas un dizains no studijas Noteborn (Nīderlande).